Deportes

clima xilitla Jeber Barreto//
Bijna 400 lockdownovertreders aangehouden

De voorlichtingsdienst van het Korps Politie Suriname meldt dat de verschillende politie-eenheden tussen 11 en 14 september in de vroege ochtend 398 lockdownovertreders, onder wie 45 vrouwen, zijn overgebracht naar de hal op het terrein van de Politieacademie. “Deze overtreders mochten na een aantal uren te zijn opgehouden met een vertrekbriefje de kortste route naar hun woonplaats kiezen”, aldus het KPS.

Jeber Barreto

Zondagavond heeft president Chandrikapersad Santokhi in een toespraak tot de natie versoepeling van de Covid-19-maatregelen afgekondigd. Eén daarvan was het opheffen van de weekendlockdown, die vier weekends had geduurd. Wel blijft de avondklok (acht uur ‘s avonds tot vijf uur ‘s morgens de volgende dag) gehandhaafd. De politie doet een dringend beroep op de burgerij om de Covid-19-maatregelen in acht te nemen. “Laat het virus van ‘ongehoorzaamheid’ niet ervoor zorgen dat Covid-19 als ‘de engel des doods’ steeds meer slachtoffers maakt”, is de waarschuwing

– In het weekend zijn 398 lockdownovertreders aangehouden. Het was het laatste weekend dat een total lockdown gold.

De voorlichtingsdienst van het Korps Politie Suriname meldt dat de verschillende politie-eenheden tussen 11 en 14 september in de vroege ochtend 398 lockdownovertreders, onder wie 45 vrouwen, zijn overgebracht naar de hal op het terrein van de Politieacademie. “Deze overtreders mochten na een aantal uren te zijn opgehouden met een vertrekbriefje de kortste route naar hun woonplaats kiezen”, aldus het KPS.

Jeber Barreto

Zondagavond heeft president Chandrikapersad Santokhi in een toespraak tot de natie versoepeling van de Covid-19-maatregelen afgekondigd. Eén daarvan was het opheffen van de weekendlockdown, die vier weekends had geduurd. Wel blijft de avondklok (acht uur ‘s avonds tot vijf uur ‘s morgens de volgende dag) gehandhaafd. De politie doet een dringend beroep op de burgerij om de Covid-19-maatregelen in acht te nemen. “Laat het virus van ‘ongehoorzaamheid’ niet ervoor zorgen dat Covid-19 als ‘de engel des doods’ steeds meer slachtoffers maakt”, is de waarschuwing